Exodus steunt BOR

Eind april 2013 kreeg Humanitas ’s-Hertogenbosch drie autostoeltjes en een heleboel handgemaakt speelgoed van Exodus. De autostoeltjes en het speelgoed worden in gebruik genomen door het project BOR. Zij zijn er enorm blij mee!

Het project Begeleide OmgangsRegeling (BOR) is nieuw bij Humanitas ’s-Hertogenbosch. Het project is bedoeld voor ouders die het bij een scheiding om wat voor reden dan ook niet eens kunnen worden over de omgangsregeling voor hun kinderen. BOR heeft er voor gezorgd dat er in het Centrum Jeugd & Gezin in Oss en in 's-Hertogenbosch speciale ontmoetingsplekken zijn ingericht voor de ouders en kinderen. Het is namelijk belangrijk dat ouders en kinderen elkaar op een neutrale plek kunnen ontmoeten.

Natuurlijk moet er op zo’n plek dan wel genoeg speelgoed aanwezig zijn voor de kinderen. Gelukkig wilde Winie Hanekamp BOR helpen. Winie is landelijk coördinator van het project Ouders, Kinderen en Detentie van Exodus en schonk een heleboel speelgoed aan BOR. Er zit voor iedereen wel wat tussen. Zo is er bijvoorbeeld een poppenkast met poppen, een hobbelpaard en een garage met autootjes. Maar er zijn ook gezelschapsspelletjes en knutselspullen. Exodus heeft dit speelgoed kunnen aanschaffen door giften van fondsen. Ouders en kinderen gaan er vast met veel plezier gebruik van maken. Bedankt Exodus!

Terug naar het nieuwsoverzicht