Geslaagde vrijwilligersdag Humanitas Computerhuis

Op vrijdag 5 juli 2013 organiseerde het Humanitas Computerhuis een vrijwilligersdag. Op het programma stonden diverse activiteiten, waaronder ook een roeiclinic. De dag werd afgesloten met een etentje in ’s-Hertogenbosch. Het was een geslaagde dag!

Het Humanitas Computerhuis organiseert elk jaar opnieuw een vrijwilligersdag. Vrijwilligers kunnen elkaar op deze dag beter leren kennen, maar bijvoorbeeld ook ervaringen uitwisselen. Het blijkt dat een dergelijke dag altijd zeer wordt gewaardeerd door de vrijwilligers.

Verbindend Communiceren

Dit jaar stonden er diverse activiteiten op het programma. De dag startte met een workshop 'Verbindend Communiceren'. De workshop werd verzorgd door Eric van Etten. Hij heeft de vrijwilligers van het Humanitas Computerhuis geleerd hoe je beter kunt samenwerken door goed te communiceren. Tijdens de workshop werd ook dieper ingegaan op concrete situaties die zich voordoen bij het Computerhuis. Wat gaat goed? En zijn er misschien ook dingen die beter kunnen? Het is belangrijk te benoemen of je je prettig voelt bij een bepaalde situatie of niet. Dat verbindt en verbetert uiteindelijk de samenwerking.

Op naar de roeivereniging!

Natuurlijk was er ook ruimte voor ontspanning tijdens de vrijwilligersdag van het Computerhuis. Na de workshop werd de dag voortgezet bij roeivereniging De Hertog in ’s-Hertogenbosch. Daar kregen de vrijwilligers een roeiclinic. Als er iets belangrijk is bij roeien, dan is het wel de samenwerking. Hetgeen de vrijwilligers ’s ochtends hadden geleerd, konden ze hier dus direct in de praktijk brengen! De dag werd afgesloten met een etentje bij Het Warm Onthaal, een gezellig eetcafé in de Sint Jacobstraat in ’s-Hertogenbosch. Het was een geslaagde dag; iedereen verheugt zich nu al op de vrijwilligersdag volgend jaar!

Terug naar het nieuwsoverzicht