GroupMapping maakt heisessie Humanitas mogelijk

Op donderdag 20 februari 2014 organiseerde Humanitas ’s-Hertogenbosch de jaarlijkse heisessie voor bestuursleden en coördinatoren. Gezamenlijk hebben zij de speerpunten bepaald voor het komende jaar. Het was een inspirerende sessie, mede dankzij de bijdrage van Bart Roestenberg van GroupMapping.

Humanitas ’s-Hertogenbosch organiseert elk jaar een heisessie. Op 20 februari was het weer zover. Bijna alle bestuursleden en coördinatoren waren aanwezig. De sessie startte met een korte terugblik op het afgelopen jaar. Waar zijn we trots op? Wat hadden we misschien beter kunnen doen? En wat hebben we geleerd? Al snel werd duidelijk dat iedereen met een goed gevoel terugkijkt op het afgelopen jaar. Hoogtepunten waren er genoeg. Toch wist iedereen ook wel een aantal punten op te noemen die het komende jaar extra aandacht verdienen.

Speerpunten

De heisessie werd afgesloten met het bepalen van de speerpunten van Humanitas ’s-Hertogenbosch voor het komende jaar. Er werd uitgebreid gediscussieerd over welke punten er extra aandacht verdienen. Uiteindelijk wisten de bestuursleden en coördinatoren overeenstemming te bereiken. Gezamenlijk hebben zij drie speerpunten uitgekozen. Er werden drie werkgroepen gevormd die met de speerpunten aan de slag gaan.

Groupmapping

Voormalig Humanitas-voorzitter Bart Roestenberg gaf namens zijn bedrijf GroupMapping leiding aan de heisessie. Humanitas ’s-Hertogenbosch wil hem graag bedanken voor zijn bijdrage. Groupmapping ondersteunt bedrijven en publieke instanties op de vlakken van strategie, innovatie en complexe projecten vanuit de filosofie dat je meer kan doen met je eigen mensen. Op een creatieve en interactieve manier van werken boekt GroupMapping concrete resultaten waarvoor energie en draagvlak ontstaat. Meer informatie vind je op de website van GroupMapping.

Terug naar het nieuwsoverzicht