Humanitas bedankt vrijwilligers

Elk jaar organiseert Humanitas ’s-Hertogenbosch een vrijwilligersdag voor alle vrijwilligers om hen te bedanken voor hun tijd, aandacht en betrokkenheid. Dit jaar wordt de vrijwilligersdag georganiseerd op zaterdag 14 december 2013 bij Danscentrum Rosmalen. Alle vrijwilligers zijn van harte welkom!

De vrijwilligersdag is een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Ook dit jaar heeft Humanitas ’s-Hertogenbosch weer een aantal verrassende activiteiten in petto voor alle vrijwilligers. Zo kunnen zij deelnemen aan een workshop salsa én krijgen zij een rondleiding over landgoed Coudewater. Dat belooft een gezellige dag te worden!

Het programma

De vrijwilligersdag start om 13.30 uur met koffie, thee en een gebakje. Om 14.15 uur start de eerste ronde met activiteiten. Een uur later, om 15.15 uur start de tweede ronde met activiteiten. Iedereen die tijdens de eerste ronde de workshop salsa heeft gevolgd, krijgt dan een rondleiding over landgoed Coudewater en vice versa. Om 16.30 uur sluiten we gezamenlijk af met een borrel en een hapje.  De dag eindigt om 18.30 uur!

Aanmelden?

Alle vrijwilligers van Humanitas ’s-Hertogenbosch hebben een uitnodiging ontvangen voor de vrijwilligersdag. Zij kunnen zich vóór 8 december aanmelden bij hun eigen coördinator. Vrijwilliger bij Humanitas ’s-Hertogenbosch, maar nog geen uitnodiging ontvangen? Stuur dat even een e-mail naar je eigen coördinator! Je bent van harte welkom!

Terug naar het nieuwsoverzicht