Humanitas gaat verhuizen!

Op vrijdag 21 augustus 2015 gaat Humanitas 's-Hertogenbosch verhuizen. Het nieuwe adres van Humanitas wordt Orthen 4 in 's-Hertogenbosch. Humanitas wordt bij de verhuizing kosteloos ondersteund door Weener XL. Half oktober organiseert Humanitas een officiƫle open dag zodat iedereen een kijkje kan komen nemen.

"We geloven erin dat mensen sterker zijn dan ze denken en dat ze met ondersteuning van een vrijwilliger na bepaalde tijd zelf de regie over hun leven weer op kunnen pakken. We willen ook de komende jaren het groeiende aantal mensen dat een beroep doet op Humanitas de ondersteuning bieden die zij van ons vragen. Dat heeft ons doen besluiten dat het tijd is voor een nieuwe stap," zo vertelt Keesjan Goudswaard, voorzitter van het bestuur van Humanitas 's-Hertogenbosch.

Loop gerust eens binnen!

Het nieuwe kantoorpand beschikt over twee aparte trainingsruimtes voor vrijwilligers en biedt meer mogelijkheden tot flexwerken. Daarnaast is het nieuwe pand zichtbaarder en toegankelijker. Elke ochtend van maandag tot en met donderdag is er een gastvrouw aanwezig om de telefoon op te nemen en bezoekers te ontvangen. Het kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Loop gerust eens binnen! Vanaf maandag 24 augustus is Humanitas weer vol in bedrijf.

Bereikbaarheid

Het nieuwe kantoorpand in Orthen is goed bereikbaar. Het kantoor is gevestigd aan de linker-parallelweg van de Orthenseweg en bereikbaar via de kruising Orthenseweg-Aartshertogenlaan of via de kruising Orthen-Wielsem. Parkeren is gratis en kan aan de zijkant van het kantoor, direct achter het kantoor en in de woonstraat achter het kantoor. Ook is er een fietsenstalling achter het kantoor. Het volledige adres is: Orthen 4, 5231 XS in 's-Hertogenbosch. Het telefoonnummer en e-mailadres blijven ongewijzigd (073 614 6003 en shertogenbosch@humanitas.nl).

Terug naar het nieuwsoverzicht