Humanitas kijkt terug op geslaagde vrijwilligersdag

Op zaterdag 14 december 2013 organiseerde Humanitas ’s-Hertogenbosch de jaarlijkse vrijwilligersdag. Ook dit jaar was het weer een geslaagde dag. “De combinatie tussen de informatieve rondleiding over landgoed Coudewater en de workshop salsa die zorgde voor de nodige ontspanning, was echt perfect!”, aldus één van de vrijwilligers.

Humanitas ’s-Hertogenbosch organiseert elk jaar een vrijwilligersdag voor alle vrijwilligers om hen te bedanken voor hun tijd, aandacht en betrokkenheid. Tegelijkertijd is de vrijwilligersdag een mooie gelegenheid voor vrijwilligers om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Ook dit jaar had Humanitas ’s-Hertogenbosch weer een gevarieerd programma samengesteld. De vrijwilligers konden deelnemen aan een workshop salsa en kregen een rondleiding over landgoed Coudewater. 

Volleerd salsadansers

In totaal waren ruim 60 Humanitas-vrijwilligers aanwezig op de vrijwilligersdag. De vrijwilligers genoten zichtbaar van de dag. Eén van de vrijwilligers vertelt: “Wat ik zo leuk vind aan de vrijwilligersdag, is dat je altijd weer veel vrijwilligers spreekt van andere projecten. De verhalen die zij hebben zijn zó interessant!”. Veel vrijwilligers merkten op dat zij de combinatie tussen de twee activiteiten goed gekozen vonden. De rondleiding over landgoed Coudewater was informatief, terwijl de workshop salsa vooral ontspannend was. “Enkele van mijn collega-vrijwilligers bleken volleerd salsadansers te zijn! Kijk, dat is toch leuk om te ontdekken!”, aldus één van de vrijwilligers.

Vrijwilligersdag 2013

Bedankt!

De jaarlijkse vrijwilligersdag kan Humanitas ’s-Hertogenbosch alleen organiseren met de hulp van sponsoren. Dit jaar werd de vrijwilligersdag gesponsord door Turningpoint-Counseling, HousingXL, viskraam Ad en Joop Krol en De Gruyter Hair. Deze organisaties hebben de vrijwilligersdag gesponsord, omdat zij het belangrijk vinden vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Humanitas ’s-Hertogenbosch wil deze organisaties graag bedanken voor hun bijdrage!

Terug naar het nieuwsoverzicht