's-Hertogenbosch

Humanitas kijkt terug op succesvol kerstdiner

Ruim 60 gasten waren woensdag 16 december 2015 aanwezig bij het kerstdiner van Humanitas ’s-Hertogenbosch. Humanitas organiseerde het kerstdiner, net als vorig jaar, in het kader van de landelijke actie ‘Doe mee en doneer een kerstdiner’ van supermarkt Jumbo. Voor de eerste keer werd het kerstdiner dit jaar georganiseerd in samenwerking met Resto van Harte, één van de partners van Humanitas binnen de Bossche Coalitie Erbij. Ook EET met je hart had een aantal personen uitgenodigd om deel te nemen aan het diner. Hutten Catering had via de Beursvloer wijn gedoneerd.

Het kerstdiner werd georganiseerd bij BBS Boschveld. De gasten werden ontvangen door een klein orkestje dat kerstliedjes speelde, eerst buiten en later wandelend van tafel naar tafel. Ook een verhalenverteller was aanwezig en nam de gasten mee met een mooi verhaal en een passend gedicht. De coördinatoren en vrijwilligers van Humanitas trakteerden de aanwezigen op een driegangendiner, voorafgegaan door een amuse. Dit alles klaargemaakt door kok Rick van Resto van Harte, geassisteerd door kok Bob, zoon van één van de coördinatoren van Humanitas. De Bossche wethouder Paul Kagie kwam ook een kijkje nemen en deed mee met het uitserveren van het hoofdgerecht, waarna hij zich onder de gasten mengde. Al met al een zeer geslaagde avond die bij alle aanwezigen een warme herinnering nalaat, zoals één van hen enthousiast opmerkte: “De sfeer is zo gezellig en we worden zo verwend. Dat doet goed!”

De koks die het driegangendiner hebben klaargemaakt voor het kerstdiner van Humanitas

De gasten hebben genoten van het kerstdiner van Humanitas

Terug naar het nieuwsoverzicht