Humanitas kijkt terug op succesvolle Beursvloer 2014

Op donderdag 20 november 2014 werd alweer de vierde editie van de Beursvloer in ‘s-Hertogenbosch georganiseerd. De Beursvloer is er voor ondernemers die een bijdrage willen leveren aan de maatschappij, maar ook voor instellingen, verenigingen en organisaties die op zoek zijn naar ondersteuning. Ook Humanitas ’s-Hertogenbosch was dit jaar weer aanwezig. En met resultaat: we maakten 8 matches in 3 uur!

De Beursvloer maakt het voor ‘aanbieders’en ‘vragers’ mogelijk met gesloten beurs een match te maken. Er is pas een match als beide organisaties elkaar wat te bieden hebben. Dat kan van alles zijn: kennis, kunde, materialen, menskracht, noem het maar op. De Beursvloer werd ook dit jaar weer goed bezocht. In totaal waren er 50 aanbieders en 78 vragers die samen 207 matches maakten.

Matches

Humanitas ’s-Hertogenbosch was één van die ‘vragers’ op de Beursvloer. Gelukkig wisten maar liefst 8 organisaties wel raad met onze vragen op het gebied van huisvesting en communicatie. Carla Huijsing, secretaris van Humanitas ’s-Hertogenbosch, maakte een aantal van de matches: “Het was net als twee jaar geleden weer ontzettend leuk om te doen en daarbij heel efficiënt: 8 matches in 3 uur! Daar zijn wij, maar ook de aanbiedende bedrijven, anders weken mee bezig. We hopen van harte om, samen met de organisatie, het bedrijfsleven en collega-verenigingen, volgend jaar mee te kunnen doen aan de lustrum editie!”

Terug naar het nieuwsoverzicht