INNOSERV brengt Humanitas Thuisadministratie in beeld

Eind maart 2013 verschijnt op de website van INNOSERV een filmpje over Humanitas Thuisadministratie. INNOSERV brengt met dit filmpje de sterkte kanten van het project in beeld. Bekijk het nu zelf!

INNOSERV heeft het afgelopen jaar 167 innovatieve projecten op het gebied van zorg, welzijn en educatie in 20 EU-landen in kaart gebracht. Uiteindelijk heeft INNOSERV 20 projecten geselecteerd om verder te evalueren. Onderzocht is hoe effectief de projecten nu daadwerkelijk zijn. Daarbij zijn de sterke en zwakke kanten van de projecten bekeken.  

Een platform voor innovatieve sociale dienstverlening

Doel van INNOSERV is het creëren van een platform voor innovatieve sociale dienstverlening. Door de 20 projecten goed in beeld te brengen, hoopt INNOSERV een discussie op gang te brengen over hoe de sociale dienstverlening in Europa verder kan worden verbeterd. We kunnen immers allemaal leren van elkaar.

Humanitas Thuisadministratie in beeld

Humanitas Thuisadministratie is één van de 20 projecten die INNOSERV verder evalueert. Op de website van INNOSERV wordt uitgelegd wat het project precies inhoudt. Daarnaast worden ook de sterke kanten van Humanitas Thuisadministratie belicht. Uit onderzoek van de Universiteit van Tilburg blijkt bijvoorbeeld dat deelnemers de kwaliteit van de ondersteuning als zeer hoog waarderen.

Om het project Humanitas Thuisadministratie beter in beeld te brengen, heeft INNOSERV een filmpje gemaakt. Zo kunnen ook andere organisaties leren van de successen van Humanitas Thuisadministratie. Het filmpje is vanaf eind maart 2013 te zien op de website van INNOSERV. Bekijk het nu alvast hier rechts!

Terug naar het nieuwsoverzicht