Inschrijving PC Muziek Laboratorium geopend!

Het Humanitas Computerhuis start op donderdag 5 september 2013 met een nieuwe workshop: PC Muziek Laboratorium. De workshop is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Tijdens de workshop leren zij hoe zij op de computer muziek kunnen maken. De inschrijving is geopend!

PC Muziek Laboratorium wordt vanaf 5 september elke donderdagavond georganiseerd van 19.00 tot 20.30 uur. In 10 lessen leren de jongeren in kleine groepjes hoe zij op de computer muziek kunnen maken. De jongeren kunnen hun eigen instrument meenemen en gebruiken tijdens de workshop. Maar natuurlijk kunnen ze ook gebruik maken van hetgeen er aanwezig in het leslokaal van het Humanitas Computerhuis. Van een computer tot een keyboard en van een microfoon tot een mengtafel: het is allemaal aanwezig!

Geen ervaring? Geen probleem!

Ook jongeren die nog geen ervaring hebben met het maken van muziek kunnen meedoen aan PC Muziek Laboratorium. Iedereen die het leuk lijkt te experimenteren met muziek is welkom! Na afloop van de workshop krijgen de jongeren een cd mee naar huis met daarop de mooiste muziekstukjes en geluidsexperimenten die ze hebben gemaakt. Zo kunnen ze ook aan het thuisfront laten horen wat ze allemaal hebben geleerd.

Praktische informatie:

  • Elke donderdagavond
  • 19.00 tot 20.30 uur
  • 10 bijeenkomsten
  • Startdatum: 5 september
  • Vanwege de herfstvakantie is er in week 42 geen workshop
  • Kosten: 5 euro (inclusief cd)

De inschrijving is geopend!

Ben je geïnteresseerd? Laat dan wat van je horen! Stuur een mail naar info@computerhuis.org. De workshop gaat door als er ten minste 4 deelnemers zijn. Het maximum aantal deelnemers is 9. Zorg dus dat je er snel bij bent! Weet je nog niet zeker of je wilt meedoen? Op 22 en 29 augustus organiseert het Computerhuis twee proefavonden. Tussen 19.00 en 20.30 uur kun je vrijblijvend kijken of je het leuk vindt en alle bijeenkomsten wilt bijwonen.

Terug naar het nieuwsoverzicht