Inschrijving VrijwilligersAcademie geopend!

In de week van 8 tot en met 12 april 2013 wordt de eerste editie van de VrijwilligersAcademie georganiseerd. Op de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch worden in deze week zo’n 60 workshops en presentaties gegeven. Het aanbod is gevarieerd. Van een workshop social media tot een presentatie over positief opvoeden. Vrijwilligers van Humanitas mogen deze week gratis deelnemen. Schrijf je dus nu in!

Als Humanitas-vrijwilliger ondersteun je mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Vaak is daar een bepaalde deskundigheid bij nodig. Humanitas geeft al haar vrijwilligers daarom een goede training voordat zij aan de slag gaan. Maar het is natuurlijk altijd goed om je kennis te verbreden en nieuwe vaardigheden op te doen. Dit kan op de VrijwilligersAcademie!

60 workshops

Wil jij alles weten over positief opvoeden? Wil jij meer weten over interculturele communicatie? Wil jij leren hoe je huiselijk geweld herkend? Dit kan allemaal op de VrijwilligersAcademie. En dat is nog niet alles. In totaal worden er zo’n 60 workshops en presentaties gegeven en is er plaats voor maar liefst 1500 vrijwilligers! Bekijk nu het volledige programmaboekje.  

Inschrijven?

De inschrijvingen moeten uiterlijk 22 maart 2013 binnen zijn. Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1.    Digitaal via www.academie073.nl
2.    Schriftelijk via het losse inschrijfformulier in het programmaboekje

Deelname is gratis voor vrijwilligers van Humanitas. Voor veel workshops en presentaties geldt wel een maximum aantal deelnemers. Je wordt geplaatst op volgorde van binnenkomst. Schrijf je dus zo snel mogelijk in! In de week voorafgaand aan de VrijwilligersAcademie krijg je bericht voor welke programmaonderdelen je bent geplaatst, en waar en wanneer die zijn.

Terug naar het nieuwsoverzicht