KinderComputerClub zoekt vrijwilligers

Het Humanitas Computerhuis zoekt nieuwe vrijwilligers voor de KinderComputerClub. Na de zomervakantie start er weer een nieuw educatief programma. Vrijwilligers kunnen dit voorjaar al aan de slag, omdat het programma voorbereid moet worden. Kun jij goed overweg met de computer? En lijkt het je leuk om te werken met kinderen uit groep 6 tot en met 8? Meld je dan nu aan!

Bij de KinderComputerClub kunnen kinderen op een gezellige manier kennismaken met de mogelijkheden van de computer. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het nieuwe programma van de KinderComputerClub voor na de zomervakantie. De volgende onderdelen komen aan bod: Prezi (een presentatietool, erg gebruiksvriendelijk voor kinderen), Scratch (leren programmeren) veilig internetten, muziek op de computer en foto's bewerken op de computer (met het programma Gimp). De KinderComputerClub staat gepland voor na de zomervakantie, elke woensdag- of vrijdagmiddag.

KinderComputerClub

Interesse?

Het Humanitas Computerhuis zoekt vrijwilligers die kinderen willen leren werken met de verschillende computerprogramma's. Heb je interesse? Of ken je iemand voor wie dit iets is? Neem dan contact op met Anita de Gier, coördinator van het Humanitas Computerhuis via a.degier@humanitas.nl. Meer informatie vind je op de website www.computerhuis.org.

Terug naar het nieuwsoverzicht