KPMG schenkt laptop aan Humanitas

Op donderdag 25 april 2013 schonk KPMG een laptop aan Humanitas ’s-Hertogenbosch. De laptop wordt in gebruik genomen door de coördinatoren van het project Humanitas Thuisadministratie. Zij hadden dringend een extra laptop nodig. Dankzij de laptop van KPMG kunnen zij voorlopig weer vooruit. Bedankt!

Humanitas ’s-Hertogenbosch en KPMG vonden elkaar eind vorig jaar op de Maatschappelijke Beursvloer. Dit jaarlijkse evenement is er voor ondernemers die een bijdrage willen leveren aan de maatschappij, maar ook voor instellingen, verenigingen en organisaties die op zoek zijn naar ondersteuning. Humanitas ’s-Hertogenbosch wist diverse succesvolle matches te maken. Eén van die matches was met KPMG: KPMG was bereid een laptop te schenken aan Humanitas ’s-Hertogenbosch.

Uitreiking laptop

Donderdag 25 april 2013 was het zover: Bart de Vries en Michiel Wilmink van KPMG reikten de laptop uit op het kantoor in Eindhoven. Huub van Beek nam de laptop namens Humanitas ’s-Hertogenbosch in ontvangst. Niet alleen Humanitas ’s-Hertogenbosch kreeg overigens een laptop, maar ook Stichting de Luchtballon en Stichting ISMUS. De laptop die Humanitas ’s-Hertogenbosch kreeg, zal worden gebruikt door de coördinatoren van het project Thuisadministratie. De coördinatoren zijn er erg blij mee!

Terug naar het nieuwsoverzicht