Ladies’ Circle De Aa zet zich in voor Humanitas

Op zondag 13 december 2015 wordt in Sint-Michielsgestel weer de jaarlijkse Kerstmarkt gehouden. Dit jaar zijn ook de dames van Ladies’ Circle De Aa aanwezig. Zij verkopen heerlijke culinaire producten en kerstaccessoires. De winstopbrengst schenken zij aan de opvoedprogramma's van Humanitas ’s-Hertogenbosch. “Natuurlijk hopen we dat onze kraam goed bezocht zal worden, zodat we een aanzienlijk bedrag kunnen schenken”, zo vertelt Arjanne Herdingh van Ladies’ Circle De Aa.

Arjanne Herdingh legt uit waarom Ladies’ Circle gekozen heeft voor Humanitas: "Wij zijn allemaal jonge moeders en voelen ons zeer betrokken bij projecten waarbij moeders met opvoedproblemen worden gesteund. Toevallig kwamen wij in contact met het programma MIM/Home-Start van Humanitas 's-Hertogenbosch. Dit programma gaf ons gelijk een goed gevoel. Wij zien absoluut de meerwaarde van deze steun aan jonge moeders. De keuze voor MIM/Home-Start was dan ook snel gemaakt.”

Jubileumjaar

MIM/Home-Start is blij met de donatie van Ladies’ Circle De Aa. Coördinator Joland Widdershoven vertelt: “Volgend jaar bestaat MIM/Home-Start 15 jaar. We willen het geld van Ladies’ Circle De Aa gebruiken om de enthousiaste vrijwilligers van MIM/Home-Start eens in het zonnetje te zetten in dit jubileumjaar. Zij dragen het programma immers al die jaren!”

Ladies’ Circle De Aa

Ladies’ Circle De Aa is een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar. De dames komen uit ’s-Hertogenbosch, Vught en Sint-Michielsgestel, Gemonde, Veghel, Son en Zaltbommel. Ofwel dorpen die grenzen aan de rivier de Dommel - Aa. Hun motto is vriendschap en service. Ladies’ Circle De Aa steunt vele goede doelen. Niet alleen met geld maar ook met daden. Daarnaast worden door de Circlers vele activiteiten ontplooid om fondsen te werven.

Terug naar het nieuwsoverzicht