Ludieke fotoserie Humanitas Computerhuis

Nabor Fotografie heeft begin mei 2013 een serie foto’s gemaakt bij het Humanitas Computerhuis. Dit ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum. Maandag 10 juni 2013 worden de foto’s opgehangen in het leslokaal van het Humanitas Computerhuis. Iedereen is van harte welkom ze een keer te komen bewonderen!

Het Humanitas Computerhuis bestaat dit jaar 10 jaar. Het hele jaar wordt dit gevierd met speciale activiteiten. Eerder dit jaar kwam wethouder Jeroen Weyers al op bezoek, werd er een open dag georganiseerd en maakten studenten van het Koning Willem I College een magazine.  

Cadeautje van Humanitas

Natuurlijk wilde Humanitas het Computerhuis ook graag een cadeautje geven. Humanitas vroeg de coördinatoren en vrijwilligers van het Computerhuis wat zij graag wilden hebben. Uiteindelijk kwamen zij met het idee een ludieke fotoserie te laten maken. En zo geschiedde: begin mei 2013 maakte Nabor Fotografie een prachtige serie foto’s van de coördinatoren en vrijwilligers.

Nabor Fotografie maakte een ludieke fotoserie van het Humanitas Computerhuis

Kom jij de foto's ook bewonderen?

Maandag 10 juni 2013 is het zover: de foto’s worden opgehangen in het leslokaal van het Humanitas Computerhuis. Na de verhuizing begin dit jaar, waren de muren van het leslokaal nog helemaal leeg. Met de foto’s van Nabor Fotografie komt hier definitief een eind aan. Het Humanitas Computerhuis is hartstikke blij met het eindresultaat! Natuurlijk is iedereen van harte welkom de foto’s een keer tijdens één van de inloopochtenden te komen bewonderen.

Terug naar het nieuwsoverzicht