Nieuw kantoor Humanitas in Orthen geopend!

Op dinsdag 13 oktober 2015 werd het nieuwe kantoorpand van Humanitas in Orthen op feestelijke wijze geopend. Zo’n 70 vrijwilligers, deelnemers en verwijzers waren aanwezig. De officiële openingshandeling werd verricht door humanist Desiderius Erasmus, gespeeld door Peter van Helden. Hij werd daarbij ondersteund door de jongste deelnemer en de langst werkende vrijwilliger: Sarah Versfeld (11) en Cor Sluijter (86).

De officiële opening vond plaats tijdens het open huis van Humanitas. Het was deze middag mogelijk om door middel van zogenoemde ‘speeddates’ kennis te maken met de verschillende activiteiten van Humanitas in de regio ‘s-Hertogenbosch. Nieuwsgierig? Lees het sfeerverslag van Chris Korsten van het Brabants Dagblad. Heb jij het nieuwe kantoor nog niet gezien? Kom dan gerust een keertje binnenlopen! Het nieuwe adres van Humanitas is: Orthen 4 in 's-Hertogenbosch.

Erasmus opent het nieuwe kantoor van Humanitas in Orthen

Bedankt!

Humanitas bedankt Hida’s Catering en het Mariapaviljoen voor hun bijdrage aan het open huis. Hida’s catering verzorgde de hapjes; het Mariapaviljoen opende speciaal haar deuren voor alle coördinatoren en bestuursleden van Humanitas ’s-Hertogenbosch om deze feestelijke middag onder het genot van een hapje en een drankje af te sluiten.

Terug naar het nieuwsoverzicht