Open dag Humanitas Computerhuis

Zaterdag 20 april 2013 opent de BBS Nieuw Zuid officieel haar deuren. Het Humanitas Computerhuis is sinds kort gevestigd in de BBS en organiseert een open dag. Van 11.00 tot 15.00 uur kun je een kijkje komen nemen. Kom jij ook?

BBS Nieuw Zuid is er voor alle bewoners van ’s-Hertogenbosch Zuid. Grofweg bestaat de BBS uit twee compartimenten: een kindcentrum en een wijkcentrum. In het kindcentrum zijn een basisschool, peuterspeelzaal, kinderopvang en buitenschoolse opvang gevestigd. Het wijkcentrum biedt onder meer ruimte aan een activiteitencentrum, een wijkwinkel en een bieb. BBS Nieuw Zuid wordt daarmee dus een centraal ontmoetingspunt voor bewoners uit de wijk.

Het Humanitas Computerhuis in de BBS Nieuw Zuid

Het Humanitas Computerhuis is ook gevestigd in de BBS Nieuw Zuid. Al in maart verhuisde het Humanitas Computerhuis naar deze nieuwe locatie. De doelstellingen van het Humanitas Computerhuis sluiten perfect aan bij die van de BBS Nieuw Zuid. Bij het Humanitas Computerhuis draait het namelijk niet alleen maar om computers. Veel bezoekers komen juist voor de gezelligheid.

Open dag Humanitas Computerhuis

Zaterdag 20 april 2013 is de officiële opening van de BBS Nieuw Zuid. Het Humanitas Computerhuis stelt die dag ook zijn deuren open. Van 11.00 tot 15.00 uur kun je een kijkje komen nemen. Het Humanitas Computerhuis organiseert die dag diverse activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan één van de twee quizzen. Bij elke quiz worden steeds drie prijzen onder de goede antwoorden verloot. Daarnaast is er voor kinderen een buiten parcours en kunnen zij de Wii uitproberen.

Kom jij ook?

Je bent van harte welkom op zaterdag 20 april 2013! De BBS Nieuw Zuid is gevestigd tussen de Gestelse buurt en de Meerendonk (Jac. van Looystraat 5 te ’s-Hertogenbosch). Zorg ervoor dat je er op tijd bent, dan mis je de ‘groene’ openingsceremonie van wethouder Ruud Schouten niet! Deze start om 13.00 uur.

Terug naar het nieuwsoverzicht