Openhartig verhaal van Esmeralda in Bossche Krachtenbundel

Op maandag 18 november 2013 werd de Bossche editie van de Krachtenbundel uitgereikt. In dit magazine staat ook het verhaal van Esmeralda Claassen. Zij vertelt hoe zij met hulp van vrijwilligster Betty van Peursem van MIM/Home-Start ’s-Hertogenbosch haar kracht hervond in een moeilijke periode. Tijdens de uitreiking van de Krachtenbundel waren Esmeralda, haar gezin en Betty allen aanwezig.

De Krachtenbundel is een uitgave van Reëlle Communicatie. Het magazine staat vol persoonlijke en openhartige levensverhalen. Het zijn unieke verhalen die niet te kopiëren zijn. Mensen vertellen hoe zij hun kwetsbare situatie hebben overwonnen of ermee hebben leren dealen. Reëlle Communicatie hoopt met de Krachtenbundel de afstand tussen mensen te verkleinen en vooroordelen weg te nemen.

Esmeralda hervond haar kracht

In de Krachtenbundel staat ook het verhaal van Esmeralda Claassen. Twee jaar geleden werd bij haar een erfelijke vorm van borstkanker geconstateerd. Dat was niet gemakkelijk in combinatie met een jong gezin. Gedurende deze periode kreeg zij ondersteuning van vrijwilligster Betty van Peursem van MIM/Home-Start ’s-Hertogenbosch. Esmeralda vertelt in de Krachtenbundel hoe zij met hulp van Betty haar kracht hervond.

Een krachtige persoonlijkheid

Het verhaal van Esmeralda in de Krachtenbundel is opgetekend door Ilse van Berkel, coördinator van het project MIM/Home-Start in ’s-Hertogenbosch. Ilse: “Esmeralda is een krachtige persoonlijkheid. Dat heeft ze in de afgelopen periode wel bewezen. Bovendien verwoordt ze het proces wat ze heeft doorlopen op een mooie manier. Dat zij nu zelf overweegt vrijwilliger te worden stemt mij trots. Ze is van harte welkom.”

Krachtenbundel

Nieuwsgierig?

De Bossche editie van de Krachtenbundel met daarin het verhaal van Esmeralda is te downloaden op de website van Reëlle Communicatie. En als je de bundel dan toch hebt gedownload, lees dan ook meteen de 11 andere persoonlijke en openhartige verhalen!

Terug naar het nieuwsoverzicht