Save the date! VrijwilligersAcademie073

De derde editie van de VrijwilligersAcademie073 komt er weer aan. Dit jaar begint de scholingsweek voor vrijwilligers uit 's-Hertogenbosch en omstreken op maandag 13 april. Op vrijdagmiddag 17 april wordt de week afgesloten met een mooi slotfeest. Ben jij vrijwilliger bij Humanitas? Dan mag je gratis deelnemen aan de VrijwilligersAcademie!

Als vrijwilliger krijg je soms met vragen, situaties of problemen te maken waar je niet voor opgeleid bent. Natuurlijk zijn dit mooie uitdagingen om je kennis of ervaring uit te breiden, maar het is wel belangrijk dat je hierin goed ondersteund wordt. Tijdens de VrijwilligersAcademie kun je als vrijwilliger meer leren over tal van onderwerpen waar je (misschien) mee te maken krijgt. Dat varieert van een EHBO-training tot een workshop social media. Net als vorig jaar staan er weer zo'n 80 trainingen, workshops en lezingen op het programma. Kortom: een mooi aanbod met voor ieder wat wils!

Inschrijving

Het programmaboekje is beschikbaar vanaf dinsdag 10 maart. Ben je vrijwilliger bij Humanitas? Dan kun je het boekje vanaf woensdag 11 maart ophalen bij Humanitas op de Sonniusstraat 3 of bij het Humanitas Computerhuis op de Jac. van Looystraat 5. Het programmaboekje is ook te downloaden via www.vrijwilligersacademie073.nl of via de website van Humanitas 's-Hertogenbosch.


De inschrijving voor de VrijwilligersAcademie start dit jaar op 16 maart. Als vrijwilliger bij Humanitas mag je je aanmelden voor vier gratis workshops naar keuze. De inschrijving verloopt digitaal via www.vrijwilligersacademie073.nl. Zorg dat je er snel bij bent, want het inschrijven gaat op volgorde van binnenkomst en vol is vol! Inschrijven kan tot en met zondag 5 april.

Meer informatie

Op de website www.vrijwilligersacademie073.nl vind je meer informatie over de scholingsweek. Vragen? Je kunt telefonisch contact opnemen met de VrijwilligersAcademie op dinsdag en donderdag tussen 12.00 en 14.00 uur op telefoonnummer (06) 46 76 8110. Je kunt ook een e-mail sturen naar vrijwilligersacademie073@gmail.com. Wil je op hoogte blijven van het laatste nieuws over de VrijwilligersAcademie? Volg de VrijwilligersAcademie dan op Twitter en Facebook.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht