Schrijf je in voor de VrijwilligersAcademie!

Op maandag 16 maart 2015 start de inschrijving voor de VrijwilligersAcademie. Humanitas 's-Hertogenbosch biedt al haar vrijwilligers de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan vier workshops naar keuze tijdens deze scholingsweek. De VrijwilligersAcademie start op maandag 13 april en wordt op vrijdagmiddag 17 april afgesloten met een spetterend slotfeest op de Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Bekijk alvast het programmaboekje en zorg dat je je op tijd inschrijft!

De VrijwilligersAcademie wordt georganiseerd voor vrijwilligers uit Buurtwerk, Zorg en Welzijn en Sport én voor studenten Social Studies en de Juridische Hogeschool van de Avans Hogeschool. Doel van de scholingsweek is, net zoals voorgaande jaren, kennis te verbreden en te actualiseren, vaardigheden verder te ontwikkelen en aandacht te schenken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk het programmaboekje!

Dit jaar worden er weer zo'n 80 interessante workshops, presentaties en excursies georganiseerd tijdens de VrijwilligersAcademie. Van een presentatie 'Echtscheiding, vechtscheiding & kinderen' tot een workshop 'Mindfulness'. En van een excursie 'Woon een strafzitting bij' tot een workshop 'Borderline... een ervaringsdeskundige'. Het programma is gevarieerd. Bekijk dus snel het programmaboekje!

En schrijf je in!

Wil je je inschrijven voor een workshop, presentatie of excursie? Dat kan van maandag 16 maart, 9.00 uur, tot en met zondag 5 april via www.vrijwilligersacademie073.nl. Je kunt je voor maximaal vier workshops, presentaties of excursies inschrijven. Daarnaast kun je het slotfeest bezoeken. Let op: voor veel workshops, presentaties en excursies geldt een maximum aantal deelnemers. Zorg dus dat je er snel bij bent, want het inschrijven gaat op volgorde van binnenkomst en vol is vol!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht