Speeddaten met Humanitas ‘s-Hertogenbosch

Donderdag 5 september 2013 organiseerde Humanitas ’s-Hertogenbosch een speciale lunch voor verwijzers. Doel van de lunch was verwijzers te informeren over de verschillende projecten van Humanitas ’s-Hertogenbosch. Geen PowerPoint, maar een soort speeddate met een broodje in de hand. De opkomst was hoog: meer dan 100 verwijzers uit ’s-Hertogenbosch en omstreken prikten een vorkje mee!

Humanitas ’s-Hertogenbosch groeit. Niet alleen in projecten en aantallen deelnemers, maar ook in naamsbekendheid. Tegelijkertijd groeit ook de vraag naar wat Humanitas ’s-Hertogenbosch nu eigenlijk allemaal doet. Aangezien het in deze tijd van transitie nog belangrijker is elkaar goed te kennen, organiseerde Humanitas ’s-Hertogenbosch een kennismakingslunch voor verwijzers.

De menukaart

Thema van de lunch was ‘Wat heeft Humanitas ’s-Hertogenbosch voor u allemaal op het menu?’. In twee uur tijd maakten verwijzers die ‘gereserveerd’ hadden voor de lunch op ontspannen wijze kennis met de verschillende projecten van Humanitas ’s-Hertogenbosch. Alle projecten waren vertegenwoordigd. Van BOR tot Thuisadministratie en van MentorMaatjes tot Humanitas doorstart.

Juvans, het CJG, Divers...

Alle verwijzers uit ’s-Hertogenbosch en omstreken waren aanwezig.  Juvans, het CJG, Divers, de GGD en Topaze: het is slechts een kleine selectie van de organisaties die kwamen kennismaken. De reacties waren louter positief. “Goed concept!” en “Fijn om nu eens de gezichten achter de projecten te zien!”, aldus enkele verwijzers.

Verwijzerslunch Humanitas

Terug naar het nieuwsoverzicht