Start ledenwervingsactie

Begin juli 2013 start Humanitas ’s-Hertogenbosch met een ledenwervingsactie. Momenteel heeft Humanitas ’s-Hertogenbosch bijna 100 leden. Doel van de actie is dit aantal te verdubbelen!

Humanitas ’s-Hertogenbosch groeit. Steeds meer vrijwilligers zetten zich in. Steeds meer mensen krijgen een extra steuntje in de rug. Om het komende jaar nog meer mensen een extra steuntje in de rug te kunnen geven, start Humanitas ’s-Hertogenbosch deze zomer met een ledenwervingsactie.

De ledenwervingsactie

Momenteel heeft Humanitas ’s-Hertogenbosch bijna 100 leden. Humanitas 's-Hertogenbosch wil dit aantal het komende jaar met de ledenwervingsactie verdubbelen. Met meer leden kunnen wij namelijk meer mensen een extra steuntje in de rug geven. De ruim 225 vrijwilligers van Humanitas ’s-Hertogenbosch spelen een belangrijke rol in de actie. Zij worden allemaal gevraagd één nieuw lid aan te dragen.

Wat kan ik doen?

Ben jij vrijwilliger bij Humanitas ’s-Hertogenbosch? Help ons dan! Vraag in je omgeving of mensen lid willen worden. Je kunt het vragen aan familieleden, maar ook aan buren, vrienden of kennissen. Belangrijk is wel dat nieuwe leden in de regio ’s-Hertogenbosch of Oss wonen. Anders kunnen ze geen lid worden van Humanitas ’s-Hertogenbosch. Leg uit waarom jij je inzet voor Humanitas ’s-Hertogenbosch. Vertel  je verhaal. Niemand kan dit zo goed als jijzelf! Wij weten zeker dat jouw verhaal mensen over de streep kan trekken!

Ik heb een nieuw lid! En dan?

Nieuwe leden kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier. Het lidmaatschap kost € 30,- per jaar. Dat is dus € 2,50 per maand! Nieuwe leden mogen, als ze dat natuurlijk willen, actief meepraten en denken over de vereniging en haar activiteiten. Daarnaast ontvangen zij het magazine ‘Van Mens tot Mens’ waarin vrijwilligers vertellen over hun werk. Zo blijven zij op de hoogte van Humanitas en haar activiteiten.

Wat gebeurt er met het geld?

Humanitas ’s-Hertogenbosch gebruikt de lidmaatschapskosten om bestaande projecten uit te breiden en nieuwe projecten op te zetten. Het afgelopen jaar hebben we mede dankzij de lidmaatschapskosten van de Humanitas-leden veel kunnen doen. Zo heeft Humanitas ’s-Hertogenbosch het project Thuisadministratie overgenomen van Vincentius, het project MIM/Home-Start uitgebreid naar de regiogemeenten Vught, St. Michielsgestel en Haaren en het project BOR opgestart in de regio ’s-Hertogenbosch en Maasland.

Tot slot

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen omtrent deze ledenwervingsactie? ‘Like’ dan de Facebookpagina van Humanitas ‘s-Hertogenbosch! Natuurlijk plaatsen we ook op onze website regelmatig interessante updates.

Terug naar het nieuwsoverzicht