Verwijzerslunch Humanitas ‘s-Hertogenbosch

Op donderdag 5 september 2013 organiseert Humanitas ’s-Hertogenbosch een verwijzerslunch. Thema van de lunch is ‘Wat heeft Humanitas ’s-Hertogenbosch voor u allemaal op het menu?’. Alle verwijzers uit ’s-Hertogenbosch en omstreken hebben een uitnodiging ontvangen voor de lunch.

Humanitas ’s-Hertogenbosch groeit! Niet alleen in projecten en aantallen deelnemers, maar ook in naamsbekendheid. Tegelijkertijd groeit ook de vraag naar wat Humanitas ’s-Hertogenbosch nu eigenlijk allemaal doet.

Speeddate

Om verwijzers te informeren over de doelstellingen van de verschillende projecten van Humanitas ’s-Hertogenbosch, organiseren we een verwijzerslunch. Thema van de lunch is “Wat heeft Humanitas ’s-Hertogenbosch voor u allemaal op het menu?”. Verwijzers krijgen geen saaie PowerPoint voorgeschoteld. De lunch is een soort speeddate met alle projecten met een broodje in de hand.

Programma

Tussen 11.30 en 12.00 uur wordt het ‘voorgerecht’ geserveerd; verwijzers worden ontvangen met koffie en thee. Het ‘hoofdgerecht’ wordt geserveerd tussen 12.00 en 13.00 uur. Met een broodje in de hand kunnen verwijzers kort kennismaken met de verschillende projecten van Humanitas ’s-Hertogenbosch. Alle projecten zijn vertegenwoordigd. Van BOR tot Thuisadministratie en van Mentormaatjes tot Humanitas doorstart. Tussen 13.00 en 13.30 wordt het nagerecht geserveerd; verwijzers krijgen de gelegenheid nog even na te praten en de laatste vragen te stellen.

Aanmelden

Alle verwijzers uit ’s-Hertogenbosch hebben een uitnodiging ontvangen voor de lunch. Indien u zich al heeft aangemeld hoeft u dat niet nogmaals te doen. Nog niet aangemeld en wilt u graag reserveren voor onze lunch? Dit kan tot uiterlijk 30 augustus bij de afzender van de uitnodiging die u heeft ontvangen. Wel verwijzer, maar geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar shertogenbosch@humanitas.nl om te reserveren voor de lunch.

Terug naar het nieuwsoverzicht