Vrijwilligersdag bij MIM/Home-Start

De zomervakantie staat weer voor de deur. De hoogste tijd dus om weer eens een vrijwilligersdag te organiseren, dachten ze bij MIM/Home-Start. Vrijdag 21 juni 2013 is het zover. Alle vrijwilligers van MIM/Home-Start zijn die dag van harte welkom een hapje en een drankje te komen doen.

Elk jaar organiseren de verschillende projecten van Humanitas ’s-Hertogenbosch opnieuw een vrijwilligersdag. Vrijwilligers worden op deze dag bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar. Tegelijkertijd is zo’n dag ook een mooie gelegenheid voor vrijwilligers elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Coördinator Ilse van Berkel in gesprek met vrijwilligers

Afscheid…

Dit jaar wordt op de vrijwilligersdag van MIM/Home-Start ook afscheid genomen van Susan van Kempen. In het voorjaar van 2013 heeft zij de overstap gemaakt naar het project Thuisadministratie van Humanitas ’s-Hertogenbosch. Daar zet zij zich in als vrijwillig coördinator. Susan is sinds 2007 betrokken geweest bij MIM/Home-Start. Zij heeft veel betekend voor MIM/Home-Start. Zo heeft zij onder meer de gemeente Vught enthousiast gemaakt voor het project. MIM/Home-Start wil Susan dan ook hartelijk bedanken voor haar inzet. Bedankt Susan!

Coördinatoren Ilse van Berken en Ineke De Nijs nemen afscheid van vrijwilligster Susan van Kempen

Certificaatuitreiking

Op de vrijwilligersdag van MIM/Home-Start vindt ook de certificaatuitreiking plaats. In totaal krijgen acht nieuwe vrijwilligers deze dag hun certificaat uitgereikt. De afgelopen maanden hebben zij een intensieve training gevolgd. Inmiddels zijn ze er helemaal klaar voor om jonge gezinnen in de opvoeding te ondersteunen. Wij feliciteren hen alvast met hun certificaat en wensen hen de komende tijd veel succes!

Coördinator Ineke De Nijs reikt een certificaat uit aan een nieuwe vrijwilligster

Terug naar het nieuwsoverzicht