Wat we doen

Home-Start

Heb je een gezin met jonge kinderen? En behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap.  Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar.

Even iemand helpen (voorlopig gestopt)

Even iemand helpen is een nieuwe activiteit die in 2017 is gestart. We  bieden hiermee hulp aan mensen die het even niet meer alleen redden. De hulp is bestemd voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke, geestelijke of sociale beperking.

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Sinterklaasactie

De Humanitas Sinterklaasactie regelt voor elk kind ‘n cadeautje, als ouders ‘t niet breed hebben. Want ieder kind telt mee. Vrijwilligers kopen voor hen passende cadeautjes aan de hand van hun verlanglijstjes en leeftijden. Zo krijgen ook zij ‘n fijne Sinterklaasavond. Voor kinderen tot 12 jaar.

Voorlezen.....Leuk voor uw kind!

Een vrijwilliger van Humanitas Voorlezen leest bij jou thuis voor aan je kinderen: leuk én leerzaam. Kinderen vinden voorlezen heerlijk en Nederlands leren gaat zo spelenderwijs, ook voor jou zelf als je zelf de taal nog niet goed machtig bent. Zo kunnen je kinderen zichzelf nu en later beter redden.

Eetcafe het Druifje

Humanitas Eetcafe het Druifje Leuk voor mensen met een lichte verstandelijke beperking om elkaar tijdens een lekkere maaltijd te ontmoeten.

Kindervakantieweken

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. De kinderen zijn er lekker even tussenuit. De kindervakantieweken zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.