Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen én te houden.

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder.

Formulieren Inloop

Hulp nodig bij het invullen van formulieren of aanvragen? In 't Gooi is er op verschillende plekken een Formulieren Inloop waar je gratis terecht kunt.  

Elke vrijdag van 10-12 uur in het Huis van Eemnes, Noordersingel 4, Eemnes

Elke vrijdag van 14-16 uur in de bibliotheek van Huizen, Plein 2000-1

Bijvoorbeeld voor:

  • aanvragen van een DigiD
  • aanvragen van toeslagen
  • uitkeringen/ schuldhulp
  • belastingaangifte
  • een lastig formulier of ontvangen brief
  • de energierekening of ziektekostenverzekering
  • aanvragen uitstel van betaling

Samen met onze vrijwilligers zorgen we ervoor dat jij weer verder kunt. Een afspraak maken is niet nodig.  http://gooi.hetinformatiepunt.nl

Opening inloopspreekuur Eemnes

Opening inloopspreekuur Eemnes op 3 september 2021