Rabobank sponsort vakantieweken

Dankzij sponsoring van de Rabobank kunnen we tien kinderen een week vakantie aanbieden. Deze kinderen gaan door financiële of sociale omstandigheden nooit op vakantie. Nu kunnen ook zij op school over hun spannende vakantieavonturen vertellen.

5000 euro van Rabobank voor Kindervakantieweken

De Rabobank Gooi-en Vechtstreek heeft een speciaal fonds voor maatschappelijke organisaties en projecten, het Coöperatiefonds. Het fonds steunt vernieuwende initiatieven die gericht zijn op het duurzaam versterken van het maatschappelijke of sociale leven. Een bijdrage uit het fonds draagt bij aan een betere leef- en werkomgeving van de lokale gemeenschap. Humanitas ’t Gooi deed opnieuw een beroep op de Rabobank om in aanmerking te komen voor een donatie om daarmee de Kindervakantieweken te kunnen betalen. Dit was niet tevergeefs.

Op maandag 1 oktober was in ’t Spant de jaarlijkse coöperatiebijeenkomst van de Rabobank Gooi- en Vechtstreek. Na een optreden van meesterkok Rudolph van Veen werden de cheques uitgereikt. Johan Drost, de directievoorzitter, benadrukte dat hij trots is op de rol die de bank speelt in de lokale samenleving. Maar liefst 50 maatschappelijk organisaties uit Gooi en Vechtstreek ontvingen een bedrag voor door de leden aangedragen maatschappelijk projecten. Humanitas ’t Gooi is verheugd met het bedrag van € 5000, dat werd uitgereikt aan de bestuursleden Hein Roters, Nel Barendse en Sebastiaan Cobelens.

Voor de organisatie van Kindervakantieweken is elk jaar weer veel geld nodig. Als er leden zijn die ons willen sponsoren dan wel een bedrijf of organisatie kennen die ons naast de Rabobank zou willen steunen, neem dan even contact op met een bestuurslid.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht