Twente

Match

We zijn er voor

Alle jongeren tussen de 12-25 jaar die een ondersteuningsvraag hebben. Bijvoorbeeld jongeren die vragen hebben op het gebied van school, werk of vrije tijd, jongeren die een link met jeugdzorg hebben  (gehad), jonge nieuwkomers of jonge ouders of dak- en thuisloze jongeren.

Wat we doen

Een jaar ( bij dak- en thuisloze jongeren evt. langer) samen optrekken, sporten, creatief bezig zijn, de deur uit, contact, filmpje, shoppen, elkaar vertrouwen, vrienden maken, praktische hulp, zelfvertrouwen en toekomst.

Wat willen we bereiken

We ondersteunen jongeren bij het (her)vinden van hun plek in de maatschappij, het versterken van het zelfvertrouwen, vergroten van hun netwerk en het maken van keuzes in bijvoorbeeld school, werk of vrije tijd.

De waarde van onze ondersteuning

Uit onderzoek blijkt dat jongeren die ondersteund zijn door Match zich positief ontwikkelen op het gebied van zelfvertrouwen, cognitieve en sociale vaardigheden. Bovendien weten jongeren beter een beroep te doen op familie, vrienden, klasgenoten en leerkrachten bij tegenspoed. (bron: onderzoek Rijksuniversiteit Groningen).

Aanmelden

Je kunt jezelf aanmelden bij Match voor een maatje klik hier voor de site waar je het aanmeldformulier kunt invullen. Een coördinator van Match neemt dan z.s.m. contact met je op.

Ben je hulpverlener en je wilt een jongere opgeven voor een maatje klik dan hier voor het aanmeldformulier.

Link website Match Overijssel

Waar zitten we

Enschede, Almelo, Oldenzaal , Hengelo, Losser, Haaksbergen, Goor, Delden, Markelo, Diepenheim, Hengevelde, Bentelo, Ambt Delden, Den Ham, Geerdijk, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar, Bruinhaar, De Pollen, Kloosterhaar, Sibculo, Weitemanslanden, Westerhoeven, Borne.

16-5-2017 Kindervakantieweekend

En dan zit het eerste Kindervakantie weekend er al weer op!! WoW wat hebben de kinderen genoten en wat hebben de vrijwilligers van Samen Genieten een top weekend neer gezet! (Samen Genieten is een bijzondere samenwerking tussen de Stichting Vang je Droom en Humanitas Twente. Humanitas realiseert de...

11-2-2017 We have a dream

Voor alle zwerfjongeren een coach! We have a dream is een samenwerking tussen het Kansfonds, Humanitas Onder Dak, Alifa en Humanitas Match.

24-11-2016 Schoolwebwinkel schenkt helft winst aan jongerenmaatjes

                                                                ...

Vacature
Vacature jongerencoach

Vacature: Vrijwilliger Jongerencoach bij Humanitas Twente Match!   De gouden tip, het luisterend oor, dat steuntje in de rug, een beetje begrip. Dat is waar jongeren behoefte aan hebben. Kort gezegd is dat waar Match voor staat. Als vrijwillige ...

Bekijk alle vacatures

Jaarverslagen 2016!

Klik hier voor de jaarverslagen van de activiteiten van Humanitas Twente van het afgelopen jaar.