Match

We zijn er voor

Alle jongeren tussen de 12-25 jaar die een ondersteuningsvraag hebben. Bijvoorbeeld jongeren die vragen hebben op het gebied van school, werk of vrije tijd, jongeren die een link met jeugdzorg hebben  (gehad), jonge nieuwkomers of jonge ouders of dak- en thuisloze jongeren.

Wat we doen

Een jaar ( bij dak- en thuisloze jongeren evt. langer) samen optrekken, sporten, creatief bezig zijn, de deur uit, contact, filmpje, shoppen, elkaar vertrouwen, vrienden maken, praktische hulp, zelfvertrouwen en toekomst.

Wat willen we bereiken

We ondersteunen jongeren bij het (her)vinden van hun plek in de maatschappij, het versterken van het zelfvertrouwen, vergroten van hun netwerk en het maken van keuzes in bijvoorbeeld school, werk of vrije tijd.

De waarde van onze ondersteuning

Uit onderzoek blijkt dat jongeren die ondersteund zijn door Match zich positief ontwikkelen op het gebied van zelfvertrouwen, cognitieve en sociale vaardigheden. Bovendien weten jongeren beter een beroep te doen op familie, vrienden, klasgenoten en leerkrachten bij tegenspoed. (bron: onderzoek Rijksuniversiteit Groningen).

Waar zitten we

Enschede, Almelo, Oldenzaal , Hengelo, Losser, Haaksbergen, Goor, Delden, Markelo, Diepenheim, Hengevelde, Bentelo, Ambt Delden, Den Ham, Geerdijk, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar, Bruinhaar, De Pollen, Kloosterhaar, Sibculo, Weitemanslanden, Westerhoeven, Borne.

7-2-2018 Junior Maatjes Project een samenwerking met het Stedelijk Lyceum

JUNIOR MAATJES PROJECT KOPPELT VRIJWILLIGERS AAN ISK LEERLINGEN

5-12-2017 Sinterklaasbingo

Maandag 4 december heeft Sinterklaas en zijn pieterbaas een bezoek gebracht aan deelnemers en vrijwilligers van Humanitas Twente Match. Tijdens een bingo zijn alle aanwezigen blij gemaakt met een leuk presentje. Het was weer een zeer geslaagde avond!

11-2-2017 We have a dream

Voor alle zwerfjongeren een coach! We have a dream is een samenwerking tussen het Kansfonds, Humanitas Onder Dak, Alifa en Humanitas Match.

Onze nieuwe coaches
Toon alle nieuwsberichten
24-11-2016 Schoolwebwinkel schenkt helft winst aan jongerenmaatjes