Mammacafé Hengelo (0-4 Jaar)

Vanaf september zijn we weer wekelijks geopend op de woensdag van 10-11.30 uur!

Thema's in oktober en november:

7-10 Opvoeden toen en nu 

21-10 schuift Sonja Bleijerveld aan en verteld ons over voetreflexologie. Voetreflexologie gaat uit van banen en punten onder de voet die corresponderen met het lijf. Door de voetjes van je kindje te masseren kun je naast ontspanning bijvoorbeeld ook pijnverlichting geven. Het kan een fijn momentje samen met je kindje zijn om via de voetjes contact te maken en ontspanning te zoeken. Doe je ook gezellig mee?

4-11 Spel en speelontwikkeling

18-11 schuift opruimcoach Chloe van Driel, van happy in organising, aan. Heb jij het gevoel dat je continu achter de feiten aan loopt? Dat je geleefd wordt door alle spullen in huis, die eigenlijk opgeruimd moeten worden? Denk hierbij ook aan speelgoed, luiers, de vele flesjes enz. Als personal organiser help Chloe met het structureren van jouw huishouden. Ben je ook benieuwd naar haar tips? Kom dan langs.

Check onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!

 www.facebook.com/MammacafeHengelo

Iedere woensdag  van 10.00 tot 11.30 uur kun je binnen lopen, wij vragen uw naam, telefoonnummer of emailadres te noteren.

Heeft u klachten of iemand in uw directe omgeving of zit u of een lid van uw gezin in quarantaine dan blijft u uiteraard thuis.

Locatie:  CafĂ© Coffee-Star in de bibliotheek, Beursstraat 34.

 

Terug naar overzicht