afscheidfeestje Mammacafe Oldenzaal

Ruim 3 jaar lang hebben we met veel plezier het Mammacafé georganiseerd. Vele leuke gasten zijn voorbij gekomen en mooie gesprekken hebben plaatsgevonden. Tips en adviezen zijn met elkaar gedeeld. Telefoonnummers zijn uitgewisseld en vriendschappen zijn ontstaan. Professionals zijn aangeschoven en hebben ons interessante dingen verteld.

Maar helaas zijn wij genoodzaakt om de deuren van het Mammacafé te sluiten. Dit is vanwege het geringe animo (gastenaantallen).

 

We willen alle gasten, die eens bij ons zijn geweest, uitnodigen om een afscheidsfeestje met ons te vieren op 22 december van 10.00-11.30 tijdens het laatste Mammacafé. Dit wordt de laatste Mammacaféochtend in Oldenzaal.

 

Ook als je gastspreker bent geweest of anderzijds betrokken bent geweest bij het Mammacafé ben je van harte uitgenodigd om te komen op deze allerlaatste Mammacaféochtend in de bibliotheek.

 

Verder willen we alvast, vanuit hier, alle fantastische gasten bedanken voor hun komst in het Mammacafé. Alle interessante aanschuifgasten en themaverzorgers bedanken. De bibliotheek voor de prachtige lokatie, Natascha voor al haar aankondigingen op Facebook en het netwerk (als klankbord) voor hun enthousiasme en betrokkenheid. Vaste gasten Linda Rijssemus (Impuls), Bibi Heitkamp (GGD), lactatiekundigen Natascha van Natuas en Mies en Mirjam van Naviva, Helena (kinderfysio i.o.) en de bekwame, lieve gastvrouwen (Tamara, Memo, Johanna, Carola, Anne en Tineke) bedanken!

 

Vanzelfsprekend is iedereen vanaf de Kerstvakantie van harte welkom om aan te schuiven bij een van de andere Mammacafés (Enschede en Hengelo) of deel te nemen aan een van de ouder en kindgroepen van Impuls.

 

Hopelijk zien we je op 22 december! Hartelijke groet, Marlise Maduro (coördinator HumanitasTwente)

Terug naar het nieuwsoverzicht