Humanitas Tynaarlo is op zoek naar vrijwilligers!

Via telefoon, whatsapp en skype kun je veel betekenen voor een ander (of deelnemer), want een praatje helpt! Meld je aan als ‘belmaatje’ voor deelnemers die behoefte hebben aan een wekelijks telefoontje. Ken jij deelnemers die best zo’n belmaatje zouden kunnen gebruiken? Of wil jij jezelf inzetten als belmaatje? Meld je aan via tynaarlo@humanitas.nl of 050 402 7206.

Een maatjes-bezoek in Coronatijd

Lees hier de ervaring van Lizeth, vrijwilliger bij ons Maatjesproject.

Vacatures
Vrijwilliger Thuisadministratie

Je bent er voor alle mensen die tijdelijk niet (meer) in staat zijn om zelf die  administratieve  handelingen te verrichten die nodig zijn om financiële problemen te voorkomen en op te lossen en die daarvoor niet kunnen terugvallen op hun eigen netwerk.

Vacature Coördinator Maatjes Vrijwilliger

Iets betekenen voor een ander: een maatje. Maatjes-vrijwilligers betekenen écht veel mensen die steun vragen. Ze maken het verschil. Hou je van coördineren en organiseren? Word dan coördinator bij Maatjes. Het Maatjesproject van Humanitas is er op gericht om contacten te leggen en te onderhouden, zo...

Bekijk alle vacatures

5-1-2021 Duofiets voor Humanitas

Vanuit gulle gever Rotary Club Zuidlaren-Anloo heeft Humanitas Tynaarlo een duofiets beschikbaar gekregen. Door de situatie rond het Coronavirus liep alles wat anders dan gepland. Dankzij het Sociaal Team Zuidlaren en het verhuisteam van Lentis is de fiets afgelopen zomer naar Lentis Zuidl...

Het werd me teveel al die rekeningen

Lees hier de ervaring van deelnemer John met het project Thuisadministratie

Het maatjesproject is toegespitst op jouw behoeften, ongeacht je achtergrond of verleden. Een vrijwilliger is jouw maatje en gaat met je op stap. Wandelen, winkelen of gewoon kletsen. Alles is erop gericht om jou het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven in je eigen contacten.

Twee jonge mannen rijden door een park. Een zit op een fiets de ander in een rolstoel

Vrijwilligers van de  helpen je je administratie te ordenen. Blijf dus niet tobben als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Een man en een vrouw zitten met paperassen achter een laptop

Maak kennis met Humanitas

Bekijk dit filmpje en maak in 4 minuten kennis met Humanitas.

//www.youtube-nocookie.com/embed/0JC9iBItvG4