Wat we doen

Thuisadministratie

Vrijwilligers van de  helpen je je administratie te ordenen. Blijf dus niet tobben als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Maatjesproject

Het maatjesproject is toegespitst op jouw behoeften, ongeacht je achtergrond of verleden. Een vrijwilliger is jouw maatje en gaat met je op stap. Wandelen, winkelen of gewoon kletsen. Alles is erop gericht om jou het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven in je eigen contacten.

Steun bij Rouw

Rouwverwerking kost veel energie. Soms kun je er doorheen zitten. We helpen je hierbij. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Sinterklaasactie

Als ouders het niet breed hebben, dan regelen we voor elk kind een cadeautje. Want ieder kind telt mee. Vrijwilligers kopen passende cadeautjes aan de hand van verlanglijstjes. Zo heeft elk kind een fijne sinterklaasavond. Leeftijd: tot 13 jaar.

Kindervakantieweken

We bieden ook jouw kind een heerlijke ontspannen vakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit, kunnen de kinderen er toch even lekker tussenuit. Leeftijd: 6 tot 15 jaar.

Begeleide omgangsregeling

Als ouders wil je het beste voor je kinderen, ook bij een echtscheiding. Soms staan spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg. Dan helpen onze vrijwilligers je graag verder.