Kindervakantieweken

Een vakantie voor je kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? We organiseren het ook voor jouw kind.

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 7 tot 15 jaar.

De vakantieweken worden gehouden in een kampeerboerderij in Drenthe. Daar is geschikte ruimte voor speurtochten, een nachtwandeling en spelletjes. Dus samen kletsen, spelen, lol maken, maar ook opruimen en schoonmaken! Met een bonte avond met zang, dans, toneel en indien mogelijk een kampvuur sluiten we de vakantieweek af.

Ieder jaar helpen vrijwilligers bij het begeleiden van de kinderen bij de vakantieactiviteiten en in de keuken. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de kinderen een fijne vakantie hebben.

Humanitas-afdelingen in het oosten van Nederland hebben een filmpje over hun kindervakantieweken gemaakt.

Reactie van ouders

“Mijn dochter gaat al 2 jaar mee met jullie op vakantie en geniet daar volop van! Ik ben zelf niet in de gelegenheid om met haar op vakantie te gaan, daarom ben ik erg blij dat mijn dochter wel een week kan genieten. Ook alle vrijwilligers zetten zich in en hebben veel lol met de kinderen, hartelijk dank daarvoor!"

Daarnaast is er het verhaal van Abi.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator, Ronald Keizer. Zijn contactgegevens vind je aan de rechterkant van deze pagina.