Sinterklaasactie

Een mooie herinnering en blije kinderen. Als je het niet breed hebt zorgen we voor een leuk cadeautje voor je kind.

We zorgen ervoor dat kinderen tot en met 12 jaar uit een gezin met een minimuminkomen met sinterklaas een cadeau krijgen. Ouders melden hun kind aan voor de Sinterklaasactie. Meestal zijn zij door hulpverleners getipt over het bestaan van de Sinterklaasactie. Maar het kan ook zijn dat de ouders de actie al kennen omdat ze al contact hebben met Humanitas.

De kinderen maken een verlanglijstje voor Sinterklaas. Aan de hand daarvan kopen vrijwilligers de cadeautjes en uiteraard passen die bij de leeftijd en belangstelling van de kinderen. Zo krijgen ook zij een fijne Sinterklaasavond. En op school kunnen ze – net als de andere kinderen – vertellen wat de Sint in hun schoen heeft gedaan.

Steun bij de Sinterklaasactie

Al een aantal jaar vragen we onze leden om een sinterklaasgedicht voor de kinderen te maken. Dit was een groot succes! Ook Facebook-vrienden hebben een aantal leuke gedichten ingezonden.

Aan de ondernemers in Gemeente Tynaarlo vragen we een financiële bijdrage. Samen zorgen we ervoor dat deze activiteit zichzelf bedruipt, waar we heel trots op zijn. Wil je als ondernemer bijdragen aan deze actie, neem dan contact op.

Reactie van ouders

“Wij, als ouders van twee kinderen van drie en vier jaar, zijn erg blij dat Humanitas Tynaarlo zich bezighoudt met een Sint Nicolaas actie waarvoor ouders met minimum inkomen zich kunnen opgeven. Het is elk jaar weer een pret voor de kinderen als die een cadeau in ontvangst nemen. Wij waarderen dit enorm en willen alle mensen die zich inzetten voor het mogelijk maken van deze actie heel hartelijk bedanken!" - Familie J.P.

Meer informate

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator, Alja Corbier.