Tynaarlo

Het verhaal van H. (deelnemer kindervakantieweken)

Al jaren organiseren we de kindervakantieweken voor kinderen uit onze gemeente die anders niet op vakantie kunnen. H. (12 jaar) is dit jaar mee geweest en deelt graag zijn ervaringen.

Maandag

Ik kwam aan en werd verwelkomt door de begeleiders en toen nam C. me mee naar boven en toen moest ik me bed opmaken. Daarna ging ik naar buiten en ik zag heel veel kinderen staan en ik ben gelijk gaan spelen met kinderen en we deden voetbal. Toen deden we een kennismakingsspel en weer daarna deden we til je rot dat was heel erg leuk. Toen moesten we eten en in de tussen tijd ben ik nog gaan spelen en daarna om +- 22:00 dropping toen moesten wij weg. We er rond 24:00 uur weer daarna moesten we douchen en tekencontrole doen en daarna moesten we slapen.

Dinsdag

Ik werd wakker en toen moesten we ontbijten. Na het ontbijt gingen we zwemmen ik ben 75 keer of meer van de glijbaan geweest daarna moesten we eten. Toen gingen we een enge film kijken. Daarna gingen we spooktocht doen ik vond hem niet heel eng. Daarna moesten we douchen en tekencontrole doen daarna moesten we slapen.

Woensdag

Woensdag vond ik een van de leukste dagen. Ik werd wakker en toen moesten we ontbijten. Daarna een samenwerkingsspel gedaan. Toen hadden we allemaal workshops ik koos voor boswachter maar het was niet een man maar een hele aardige vrouw ze wist heel veel van de natuur. Toen moesten we avondeten en daarna mochten we buiten spelen en daarna moesten we slapen.

Donderdag

We gingen ontbijten daarna zouden we gaan survivalleen we liepen er heen en het begon heel erg hard te regenen dus toen belde de begeleiding onze huifkar en gingen we weer zwemmen. Daarna gingen we kwallebalen en er kwam een luchtkussen. En daarna moesten we een fotospel doen. Daarna kwam er een luchtkussen. Daarna gingen we bbq en daarna mochten we nog naar buiten. Daarna douchen en slapen.

Vrijdag

Ik werd wakker en we moesten ontbijten. Daarna gingen we de hele dag naar Drouwenerzand. Toen we terug kwamen moesten we eten. Daarna gingen we nog een film kijken. daarna kregen we te horen wie er gewonnen had met het thema Wie is de Mol? . En wij hadden gewonnen yess. Daarna gingen we feesten. Daarna moesten we slapen. 

Zaterdag

Ik werd wakker en we moesten ontbijten en daarna haalde mama me weer op.

Einde

Verhaal geschreven Door H.
Ik hoop dat ik volgend jaar ook weer mee mag.

Terug naar het nieuwsoverzicht