Tynaarlo

Vrijwilligers: bedankt!

De vrijwilligers van Humanitas Tynaarlo stonden gisteravond in het middelpunt, tijdens een diner, aangeboden door het bestuur van Humanitas Tynaarlo. Met dank aan deze vrijwilligers, donateurs en andere externe partners kunnen we in de omgeving van Tynaarlo met elkaar aan verschillende projecten werken. Denk bijvoorbeeld aan de projecten rouwverwerking, thuisadministratie, het maatjesproject, de kindervakantieweken en de Sinterklaasactie.

Naast dat we met elkaar hebben genoten van een heerlijk driegangen-diner, dat tegen een zacht prijsje is aangeboden door ’t Hof van Zuidlaren, konden we met elkaar onze ervaringen uitdelen. Daarnaast werd er ook druk onder de vrijwilligers genetwerkt. De verschillende afdelingen zien elkaar niet zo vaak, dus een mooie gelegenheid om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Veel nieuwe ideeën en suggesties zijn met elkaar gedeeld. Dat betekent dan ook dat afdeling Tynaarlo verder gaat met het ontwikkelen en uitbouwen van de (nieuwe) projecten.

Hulp nodig?

Heb jij hulp nodig bij je thuisadministratie? Een maatje nodig? Of hulp nodig bij de verwerking van je scheiding of bij het afscheid nemen van een dierbare neem dan contact met ons op!

Hulp bieden?

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan, dan ben je ook meer dan welkom! Er zijn verschillende leuke en uitdagende functies beschikbaar. Neem dan vooral contact met ons op.

Terug naar het nieuwsoverzicht