Wandelen voor kindervakanties

In 2020 kunnen we dankzij de Rotary Zuidlaren Anloo meer kinderen een mooie vakantie gaan bezorgen! 

Rotary Zuidlaren Anloo organiseert op 19 april 2020 een wandeling waarvan de hele opbrengst ten goede komt aan onze kindervakanties. Loop dus mee, neem je vrienden mee en geniet van het prachtige landschap en de culturele aankleding van ‘Parels in het park’. (hier doorklik maken naar https://www.parelsinhetpark.nl/)

Je kunt vertrekken vanaf 12 uur bij het Witte Huis. Er zijn kortere en langere routes; je kunt kiezen tussen 4, 10 en 13 kilometer. Tijdens het event maak je op verrassende wijze kennis met de Zeegserduinen en de wonderschone beekdalen van de Drentsche Aa. Je wandelt door een landschap waar 5000 jaar geleden ook mensen woonden. Gidsen, acteurs en muzikanten nemen je mee de verhalen over dit landschap, en dat allemaal te midden van de schilderachtige beekdalen, heidevelden en eikenbossen. De Drentsche Aa is zo’n boeiend landschap door de combinatie van natuurwaarden en de wijze waarop mensen in dat landschap leefden – zowel vroeger als nu.

Doe mee en geef je op. Met dit wandelevent sponsort Rotary Zuidlaren-Anloo de kindervakantieweken van Humanitas. Juist in ons jubileumjaar (we bestaan in 2020 75 jaar) willen we zoveel mogelijk kinderen een vakantie bezorgen. Lees op www.parelsinhetpark.nl ook hoe waardevol deze vakantie zijn.

Terug naar het nieuwsoverzicht