Tynaarlo

Wij zoeken (nog steeds) enthousiaste vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor verschillende functies en met affiniteit met de doelstellingen van Humanitas. We zoeken een voorzitter, een penningmeester en een aantal coördinatoren.

Voorzitter

Onze voorzitter is maatschappelijk betrokken, kan goed samenwerken en netwerken en stelt zich representatief op. Hij of zij neemt deel aan het bestuur overleggen en besluitvorming, draagt zorg voor totstandkoming van het werkplan en zet nieuwe activiteiten in gang en begeleid deze waar nodig. Onze voorzitter vertegenwoordigt de afdeling zowel naar vrijwilligers als naar deelnemers van de afdeling toe, evenals naar externe partijen zoals samenwerkingspartners en collega’s.

Penningmeester

Onze penningmeester is verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiële gegevens van Humanitas Tynaarlo. Hij of zij is bekend met financiële processen zoals het opstellen van een begroting en het aanvragen van subsidies en is eindverantwoordelijk voor gedeclareerde kosten binnen de afdeling. Ook heeft onze penningmeester een visie over het werven van donateurs, sponsoren, acties en andere manieren om onze activiteiten te kunnen bekostigen. Dit zal de komende jaren een belangrijk onderdeel van de functie worden.

Coördinatoren

Voor verschillende activiteiten zoeken wij nog coördinatoren. Mede door de groei van onze afdeling de afgelopen jaren heeft onze afdeling een tekort aan coördinatoren. De coördinator zorgt voor het koppelen van deelnemers aan vrijwilligers, organiseert overleggen en heeft contact met externe samenwerkingspartners en collega’s van andere afdelingen. Hij of zij is verantwoordelijk voor de gedeclareerde kosten voor de activiteit en verantwoordt het benodigde budget voor het komende jaar.

Wij bieden

  • Een leuke afdeling met fijne collega-vrijwilligers die zich allen graag inzetten voor een ander!
  • Uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden
  • Onkostenvergoeding
  • Goede verzekering
  • Waardevolle contacten met organisaties en vrijwilligers
  • Een gratis lidmaatschap en een abonnement op ons magazine Van Mens Tot Mens
  • Een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige vrijwilligers functie
  • De kans om unieke leerervaringen op te doen, die eventueel je mogelijkheden op de arbeidsmarkt kunnen vergroten

Tijdsinvestering

Circa 4 uur per week. Het bestuur (voorzitter en penningmeester) vergadert om de 6 weken, de vergaderingen voor de activiteiten (coördinatoren) worden per activiteit bepaald.

Geïnteresseerd?

Ben je getriggerd, maar wil je eerst nog wat meer informatie over het vrijwilliger zijn bij Humanitas Tynaarlo? Kijk dan onder het kopje vrijwilligers op onze website of neem contact op. De contactgegevens vind je op de homepage.

Terug naar het nieuwsoverzicht