Wat we doen

Humanitas Get a Grip

Geldstress, dat wil je niet! De vrijwilligers van Get a Grip helpen je grip te krijgen op je geldzaken. 

Vriendschappelijk Huisbezoek

Van aandacht knapt elk mens op. Daarom is er Vriendschappelijk Huisbezoek. Lijkt het je leuk om mensen thuis te bezoeken en hun wat aandacht te geven? Dan is dit wat voor jou.

Taalmaatjes

Taalmaatjes Utrecht zoekt vrijwilligers die anderstaligen beter Nederlands leren spreken. Wil jij als Taalmaatje een ander helpen om zich makkelijker uit te drukken?

Thuisadministratie

Thuisadministratie helpt je jouw administratie op orde te krijgen. Voorkom hoge schulden en trek op tijd aan de bel. Onze getrainde vrijwilligers ondersteunen je zodat je binnen een jaar zelf je financiën kunt doen.  

Studiemaatjes

Ben je student, sociaal en geduldig? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Studiemaatje help je een medestudent die moeilijkheden ervaart tijdens zijn/haar studententijd. 

Maatjesproject Slachtoffers  Mensenhandel (en andere vormen van geweld)

Wil je graag een maatje om samen mee op stap te gaan? Afspreken met mensen, zonder dat de focus op jouw verleden ligt? Onze vrijwilligers zijn er voor je!

Lotgenotengroep Nabestaanden na zelfdoding

Een dierbare verliezen door zelfdoding heeft een grote impact op je leven. Hoe kan je verder met dit ingrijpende verlies? In de lotgenotengroep vind je (h)erkenning. 

Steun bij Rouw - Individuele gesprekken

Rouw is een natuurlijke reactie op verlies. Steun Bij Rouw helpt. Praten over het verlies kan bijdragen om hiermee om te gaan. Regelmatig komt er een goed geschoolde vrijwilliger op bezoek die luistert, alle gevoelens accepteert en vertrouwen biedt.

Lotgenotengroep rouw jongvolwassenen

Lotgenotengroep Rouw Jongvolwassenen - Met het verlies van een ouder, broer of zus valt één van je ankers van je bestaan weg. Je meeste vrienden kennen deze ervaring niet, wat een gevoel van eenzaamheid kan geven. In deze groep tref je leeftijdgenoten bij wie je herkenning kan vinden.

Lotgenotengroep partnerverlies

Hoe verwerk je het overlijden van een dierbare? Lotgenotengroep Partnerverlies steunt je.