Telefooncirkel

Regelmatig een gezellig praatje

Het is altijd fijn als er iemand is, die weet hoe het met je gaat. Mocht er wat zijn, dan sta je er niet alleen voor. Vooral voor alleenwonenden is dit laagdrempelige en regelmatige contact met een ander niet altijd vanzelfsprekend.

De telefooncirkel lost dat probleem op een eenvoudige manier op. Het regelmatige belrondje gaat langs acht tot tien alleenwonende mensen. Een vrijwilliger van Humanitas is het begin- en eindpunt van de keten en belt de eerste deelnemer. Die belt de volgende op de lijst en zo verder. Het belrondje wordt meerdere keren per week op afgesproken dagen gemaakt. Zo heb je op vaste dagen gezellig contact met een andere deelnemer. Wil je uitgebreid praten? Dan kun je afspreken om na afloop van het belrondje elkaar terug te bellen.

Iedereen die alleen woont, kan meedoen. Oud én jong. Je betaalt alleen je eigen telefoontjes, dat is alles.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Klik hier om je aan te melden, mail naar telefooncirkel.utrecht@humanitas.nl of bel naar 06-28590257

Geef je op als vrijwilliger!

De Telefooncirkel is in alle eenvoud een fantastische manier om alleenwonende mensen fijne sociale contacten te geven. Dat maakt jouw dagelijkse telefoontje van onschatbaar belang. Wil je meedoen? Jouw inzet is van harte welkom. Bij interesse kun je je hier aanmelden. Ook kun je mailen naar telefooncirkel.utrecht@humanitas.nl of neem telefonisch contact op met ons via 030 - 252 40 30.