Thuisadministratie-congres ‘Verschil moet er zijn’

Het Thuisadministratie-congres ‘Verschil moet er zijn’ op maandag 25 november staat in het teken van de persoonlijke aanpak van het programma. Het wordt een middag met interessante sprekers en inspirerende workshops, met speciale aandacht voor Humanitas Get a Grip.

Ieder mens is anders, ook als het om administratie gaat. One size fits all werkt niet bij het op orde brengen van iemands geldzaken. Of het nu gaat om jongeren, ouderen, migranten, licht verstandelijk beperkten of laaggeletterden: de persoonlijke benadering van Thuisadministratie werkt.

Tijdens het plenaire programma spreken Arjan Vliegenthart, directeur van het NIBUD, Eef van Opdorp, budgetexpert en bekend van tv-programma’s zoals ‘Uitstel van Executie’ en ‘Hoeveel ben je Waard’, en Bright O. Richards, beroemd acteur uit Liberia en vluchteling. Deelnemers kunnen vervolgens een workshop volgen die handvaten en verdieping geeft voor het helpen van een specifieke Thuisadministratie-doelgroep.

In de spotlights: Get a Grip
Get a Grip, het project van Humanitas voor jongeren en hun financiën, loopt deze dag als een rode draad door het programma. Plenair, maar ook in een workshop en op de informatiemarkt wordt Get a Grip belicht. Wil jij met jouw afdeling jongeren helpen met de administratie? 25 november hoor je hoe je dit kunt aanpakken.

Meer informatie over de sprekers en de workshops vind je op www.eventbrite.nl. Hier kun je je ook aanmelden. Het congres is interessant voor iedereen die met deelnemers werkt die moeite hebben met hun administratie.

Wanneer: Maandag 25 november van 12.00 - 17.30 uur
Waar: Leerhotel het Klooster - Daam Fockemalaan 10, 3818 KG Amersfoort
Aanmelden: klik hier

Terug naar overzicht