Concertkaartjes cadeau voor onze Humanitas vrijwilligers

Beste Vrijwilliger,

Op zaterdag 7 december aanstaande is het nationale vrijwilligersdag! Zonder vrijwilligers is er geen Humanitas en daarom bieden we jou als bedankje graag iets leuks aan. Dat kunnen we dankzij de support van Ziggo Dome en Compacon.

Ben je fan van het Songfestival?

Op zondag 15 december kun je erbij zijn! In de Ziggo Dome - Amsterdam, de Poptempel van Nederland. Dit unieke meezing feest wordt gepresenteerd door Jan Smit en Cornald Maas.  Dana International, Ruth Jacott, Edsilia Rombley, Lenny Kuhr en vele anderen zullen op het podium staan.

Er zijn 5.000 kaarten voor Humanitas beschikbaar voor dit feest, dus kom snel in actie!
Update 29 november: er zijn nog 1.800 kaarten beschikbaar.  

Via de link kun je maximaal twee kaarten per persoon aanvragen voor dit grote Songfestivalfeest op zondag 15 december aanstaande in Ziggodome te Amsterdam. Ook leuk om een deelnemer mee naartoe te nemen! De kaarten zijn voor jou helemaal gratis, alleen je drankje en je reiskosten betaal je die avond zelf.  

Klik hier om jezelf en deelnemer/vriend/vriendin/partner op te geven.

Je realiseert het je misschien niet, maar jouw inzet, maakt een groot verschil en daarom bedanken we je graag met het boek of de kaartjes voor het Songfestivalfeest. Nogmaals dank voor jouw tijd en energie - ook namens alle deelnemers!  

Met vriendelijke groet,  

Angelique van Dam, directeur a.i.
René Peeters, voorzitter hoofdbestuur

P.S.: Voor de volledigheid nog even de spelregels voor de concertkaartjes: De aanbieding voor het Songfestivalfeest geldt uitsluitend voor Humanitas vrijwilligers. Er mag per vrijwilliger maximaal 1 introducée mee (Humanitas deelnemer/partner/vriend/vriendin).
a.     Geef je uiterlijk vrijdag 6 december op om je te registreren voor 1 of 2 personen. Je krijgt dan uiterlijk 9 december per email nadere instructies voor het downloaden van de kaarten met een persoonlijke toegangscode.
b.     Op zondag 15 december is er in de Ziggodome Amsterdam een speciale Humanitas ingang, waar je op vertoon van je toegangsbewijzen een gezellige avond kunt gaan genieten van Songfestival krakers! Heel veel plezier toegewenst

Terug naar het nieuwsoverzicht