Utrecht

Cursusaanbod Vrijwilligerscentrale Utrecht

Zoals jullie weten kunnen vrijwilligers van Humanitas deelnemen aan cursussen en workshops van Humanitas. Maar weten jullie dat er ook diverse interessante workshops worden aangeboden door de Vrijwilligerscentrale Utrecht?

VC Utrecht stimuleert, verbindt en promoot het Utrechtse vrijwilligerswerk. Zij zijn partner op het gebied van vrijwillige inzet voor (toekomstige) vrijwilligers en voor organisaties die met vrijwilligers (samen)werken.

Ook organiseren zij workshops die gratis te volgen zijn, bijvoorbeeld over communicatie, helpen binnen andere culturen of omgaan met rouw&verlies.

Zo wordt er op 12 februari de workshop "Hoe communiceer jij?" gegeven. Dit is een vrolijke en (inter)actieve workshop waarin de verschillen tussen vier communicatiestijlen en veelvoorkomende misverstanden op levendige wijze inzichtelijk worden gemaakt. Je krijgt inzicht in jouw manier van communiceren (met behulp van een test), waardoor je je bewust wordt van aspecten van communicatie die je eerst niet in de gaten had.

Meer informatie en mogelijkheid om je op te geven voor deze en andere cursussen kun je HIER vinden.

Terug naar het nieuwsoverzicht