De Utrechtse Vrijwilligers Trofee

De gemeente Utrecht en VC Utrecht reiken tijdens een feestelijk event op zaterdag 7 december - de dag van de vrijwilliger - de Utrechtse VrijwilligersTrofee uit. Iedereen kan een inspirerende vrijwilliger, organisatie of lokaal initiatief nomineren. Mensen die onze stad, wijk of buurt dit jaar een stukje mooier maakten!

De Utrechtse Vrijwilligers Trofee is de gemeentelijke waarderingsprijs voor vrijwillige inzet in de stad Utrecht. Er zijn elk jaar twee soorten prijzen te vergeven: één voor individuele vrijwilligers en één voor lokale organisaties en initiatieven. Kansmakers zijn individuele vrijwilligers, lokale initiatieven of maatschappelijke organisaties die in het afgelopen jaar zijn opgevallen door een bijzonder project, bijzondere impact, door het starten van iets nieuws of 'gewoon' door hun tomeloze betrokkenheid bij de mensen in onze stad. Hierbij wordt iedereen van harte uitgenodigd om iemand voor te dragen voor deze prijs.

Individuen
De winnaar krijgt een bedrag van maximaal €500,- voor (bij)scholing in een onderwerp naar keuze.

Lokale organisaties en initiatieven
De winnaar krijgt naast de trofee een bedrag van €2500,-. De tweede prijs is €1500,- en de derde prijs €1000,-.

Nomineren
Wil jij een vrijwilliger of organisatie nomineren? Dan wil de jury graag van je weten waarom jij deze persoon of deze organisatie voordraagt: probeer in de tekst voor de nominatie de jury te overtuigen waarom juist jouw genomineerde zo bijzonder is en volgens jou de Utrechtse Vrijwilligers Trofee 2019 moet winnen!  

Nomineren kan tot 30 oktober 2019. Klik hier om te nomineren. 

Terug naar het nieuwsoverzicht