Even voorstellen: de stagiaires

 

Ik ben Nieke, 21 jaar en ik zit nu in mijn derde jaar Social Work, aan de Hogeschool Utrecht. Ik loop momenteel drie dagen per week stage bij Humanitas Utrecht, waarbij ik de coördinator van Get a Grip en Studiemaatjes ben. Ik krijg hierin veel verantwoordelijkheden wat ik fijn vind, want ik houd er niet van om stil te zitten. Verder volleybal ik bij Olympos en vind ik het ontzettend leuk om muziek te maken.

 

Hoi! Mijn naam is Mellanie en ik ben 23 jaar oud. Dit jaar start ik in mijn derde leerjaar van de opleiding Social Work aan de Hogeschool Utrecht. Hiervoor heb ik de opleiding Bewegingsagogie afgerond. Ik houd erg van sporten, zingen en leuke uitstapjes met vriendinnen.

Dit jaar ga ik drie dagen in de week stage lopen bij Humanitas Utrecht. Als coördinator van het project Vriendschappelijk Huisbezoek zal ik mij inzetten voor mensen die behoefte hebben aan contact. Ik vind het belangrijk dat mensen zich verbonden voelen met een ander waardoor zij niet het gevoel hebben er alleen voor te staan. Daarom ben ik ook erg enthousiast om aan de slag te gaan voor dit project zodat ik mensen met elkaar kan verbinden! :)

Hallo, ik ben Elias van Mourik, stagiair Social Work en ik ben bij Humanitas Taalmaatjes Utrecht coördinator.

In het dagelijks leven houd ik mij bezig met muziek, politiek, mensenrechten en gemarginaliseerde communities. Zelf vind ik dat de doelgroep LHBTI+ vaak wordt onderschat en daarom richt ik me met mijn studie veel op deze doelgroep. Daarom ben ik ook aspirant-voorlichter bij COC Midden-Nederland, om zelf meer te leren over de doelgroep maar ook om anderen iets te leren.

Daarnaast is muziek mijn passie. Ik heb altijd al gezongen, een paar jaar in lokale musicals gespeeld en ik leer muziek elke dag beter kennen. Mijn muzieksmaak is heel breed van klassieke muziek tot dubstep.

Ik heb er zin in om Humanitas als organisatie te leren kennen en alle mensen er omheen!

Ik ben Rosa Emond, 21 jaar en ik ben 3e jaars student Social Work aan de Hogeschool Utrecht. Daarvoor heb ik een jaar kunstacademie gedaan. Ik houd ervan om creatief bezig zijn en het lijkt me heel tof om later mijn werk als social werker te combineren met mijn creativiteit en op een creatieve manier mensen verder te helpen. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek en ga ik in het bestuur van de studievereniging. Ik houd wel van wat uitdaging!⠀

En het belangrijkst natuurlijk: dit jaar loop ik stage bij Humanitas! Ik ga als coördinator bij de thuisadministratie aan de slag en daar heb ik veel zin in! De eerste inwerkweek ben ik gelukkig meteen goed aan het werk gezet. Ik ben heel benieuwd wat dit jaar me allemaal gaat brengen en hoop het veel energie en enthousiasme te geven!

Terug naar het nieuwsoverzicht