Hulp gezocht voor de Kindervakantieweken

Humanitas Kindervakantieweken is dringend op zoek naar vrijwilligers!

Wil jij je tijdens de zomervakantie een weekje inzetten voor kinderen die wegens financiële-of gezondheidsredenen niet op vakantie kunnen, maar door Humanitas toch een weekje er tussen uit zijn? Dan kun je ons heel goed helpen!

Op een mooie locatie beleven de kinderen de tijd van hun leven. Zij doen nieuwe ervaringen, indrukken en vriendschappen op. Het vrijwilligersteam maakt met elkaar een leuk programma voor de hele week. Vol spannende bos- en veldspellen, zwemmen, hutten bouwen, op uitje naar het maisdoolhof of een bezoekje van de brandweer.

Aankomende zomer zijn we nog hard op zoek naar vrijwilligers. Tijdens een week gaan er 48 kinderen mee, in groepjes van 6 worden deze begeleid door twee vrijwilligers. Deze kinderen worden aangemeld door verwijzers, maar ook ouders kunnen hun kind aanmelden.

Voor jou kan dit een hele leuke en leerzame ervaring zijn! Een uitdagende week met een gezellige groep van zo'n 25 vrijwilligers. 
Je kunt aan de slag in de keuken om gezonde maaltijden te bereiden voor de kinderen of als groepsleider van een groepje van 6 kinderen die je gedurende week begeleid. Of je bent vliegende keep en ondersteunt en helpt waar nodig!

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor de weken: 
• 20-27 juli (leeftijd 10-11 jarigen) 
• 27 juli - 3 augustus (leeftijd 11-12 jarigen) 
• 10-17 augustus (leeftijd 6-7 jarigen)

https://www.humanitas.nl/…/a…/humanitas-kindervakantieweken/

Interesse en wil je meer informatie? Stuur Lori een berichtje via 0653822715 of bel even! Of een mailtje naar l.weber@humanitas.nl
Terug naar het nieuwsoverzicht