Start nieuwe Lotgenotengroep Rouw Jongvolwassenen

"Ik heb enorme steun ervaren tijdens de avonden. Ik voelde mij welkom en gehoord."

Met het verlies van een ouder, broer of zus valt één van je ankers van je bestaan weg. De meeste vrienden uit je omgeving kennen deze ervaring niet, wat je een gevoel van eenzaamheid kan geven. Binnenkort start er weer een lotgenotengroep rouw voor jongvolwassenen. In deze groep tref je leeftijdgenoten bij wie je herkenning kan vinden. 

Thema's die aan bod komen zijn onder andere:

  • De relatie met de verloren ouder, broer of zus;
  • Wat is rouw, ontdek welke gevoelens en gedrag allemaal bij rouw kunnen voorkomen;
  • Reacties vanuit de omgeving en hoe daar mee om te gaan;
  • De kracht om verder te gaan (op zoek naar je eigen krachtbronnen).

De groep wordt begeleid door Marielle Pollmann en Paula Witte. Er zijn in totaal acht bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst na een aantal weken. Bij voldoende aanmeldingen start de volgende groep in de loop van mei 2019. De eigen bijdrage bij deelname is €50.

Heb je behoefte om deel te nemen aan deze groep? Je kan je aanmelden via sbrjv.humanitas@gmail.com. De groep is voor jongeren tussen de 18 en 35 jaar. Mocht je daar net niet bij passen: voel je vrij om contact op te nemen met Marielle en Paula. Zij kunnen dan samen met jou bespreken of deelname toch past voor jou. Wil je meer informatie of eerst even een gesprek: je bent van harte welkom om contact op te nemen! 

Terug naar het nieuwsoverzicht