Utrecht

Over de afdeling

Humanitas is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. We zijn er ook voor Utrechters die voor een ander van betekenis willen zijn.

Je kunt een beroep op ons doen voor onder andere het doorbreken van eenzaamheid, het (beter) leren van de taal, het verwerken van verlies en het aanpakken van financiële problemen.

Afdeling Utrecht ondersteunt jaarlijks 400 deelnemers door middel van circa 350 goed geschoolde coördinerende, bestuurlijke en uitvoerende vrijwilligers. Onze afdeling bestaat uit 20 vrijwillig coördinatoren, 4 bestuursleden en 5 studenten van de Hogeschool Utrecht. Onze vrijwilligers worden ondersteund door de afdelingsmanager en een administratief medewerker.

Humanitas Utrecht is gevestigd te Christiaan Krammlaan 2, Utrecht. U kunt voor meer informatie bellen naar tel. 030 252 4030 of een e-mail sturen aan utrecht@humanitas.nl.

U kunt ons ook volgen op social media:
Facebook: https://www.facebook.com/humanitasutrecht/
Twitter: https://twitter.com/HumanitasUtrech
Instagram: https://www.instagram.com/humanitasutrecht/


Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger bij Humanitas Utrecht, maar weet u nog niet precies bij welk activiteit? Vult u dan hier het algemene aanmeldformulier vrijwilligerswerk Humanitas in. Wij nemen binnen 1 werkweek contact met u op.