Maatschappelijke Diensttijd: Make a Difference Today

De Maatschappelijke Diensttijd is een initiatief van de landelijke overheid. Een kans voor jongeren om hun talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst. Dat zijn doelen waar Humanitas en Young Ambition zich helemaal in kunnen vinden. Daarom hebben we samen een mooi MDT-traject samengesteld, genaamd Make a Difference Today, voor Utrechtse jongeren. Dit traject wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van ZonMw.  

Maak het verschil voor iemand anders en jezelf door mee te doen aan Make a Difference Today!

Wil jij je inzetten voor een ander? En wil je tegelijkertijd je eigen talenten ontwikkelen? Als deelnemer aan de MDT kies je een vrijwilligersplek en volg je een talentontwikkelingstraject. Je wordt maatje bij een van onze projecten, bijvoorbeeld Studiemaatjes of gaat aan de slag bij een van de projectgroepen van Humanitas, bijvoorbeeld het Mediateam. Daarnaast kom je maandelijks samen met je vaste jongerengroep en volg je trainingen en workshops gericht op jouw ontwikkeling. We starten met een Talentenscan waarin je jouw top 5 unieke talenten ontdekt. Daarna kun je trainingen naar keuze volgen, zoals 'Ontmoet jouw automatische piloot' of 'Professionele vaardigheden'. Ook krijg je je eigen jongerencoach. Zo maak je het verschil voor een ander en groei je zelf ook.

Ik wil meedoen met MDT:

Je kunt deelnemen als je: 

  • tussen de 18 en 27 jaar bent.
  • graag iets voor een ander wilt doen of je in wil zetten voor een projectgroep van Humanitas.
  • het leuk vindt om in een groep met je persoonlijke ontwikkeling bezig te gaan.
  • ongeveer een jaar lang 1,5 uur per week beschikbaar bent.

Meer informatie
Kijk hier voor meer informatie over dit project.
Je kunt de MDT ook volgen als je al maatje bent bij een van onze activiteiten. Je volgt dan 6 maanden het persoonlijke ontwikkelingstraject naast het zijn van een maatje. 

Herken jij jezelf hierin?
Meld je aan via dit formulier. Je kunt ons ook mailen, appen of bellen. 
Twijfel je of dit wat voor jou is? Neem gerust contact op voor meer informatie.