Samenwerkingen

Humanitas werkt graag samen: met maatschappelijke organisaties, bewonersinitiatieven en met bedrijven. We dragen actief bij aan verschillende Utrechtse samenwerkingsverbanden. Zo zijn we kerngroeppartner van het Netwerk Informele Zorg Utrecht (NIZU), zijn we onderdeel van het taalaanbiedersoverleg en lid van het platform financieel vrijwilligers Utrecht. Voor onze projecten werken we vaak samen met andere organisaties, zoals bijvoorbeeld met Moviera voor het project Maatjes Slachtoffer Mensenhandel en Young Ambition voor de Maatschappelijke Diensttijd. Ook ontwikkelen we in samenwerking met Utrechtse organisaties trainingsaanbod voor onze vrijwilligers.   

Bedrijfsleven 
We werken graag samen met lokale bedrijven. Zo sponsoren verschillende Utrechtse ondernemers aandachtscadeautjes voor ons 75-jarig jubileum. En zetten medewerkers van a.s.r. zich in als financieel vrijwilliger bij Get a Grip. 

Wilt u bedrijfspartner worden of zoekt u vrijwilligersplekken voor uw medewerkers? We onderzoeken graag wat er mogelijk is. 

Fondsen 
We zijn erg blij met de fondsen die ons werk mede mogelijk maken. Onze afdeling Utrecht ontvangt financiering van o.a. de gemeente Utrecht, het actieprogramma één-tegen-eenzaamheid en de maatschappelijke diensttijd (via ZonMw). Ook zijn we blij met de bijdrage van de Terberg Foundation voor materialen voor Taalmaatjes. 

We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Neem hiervoor contact op met Rosa Draaisma via r.draaisma@humanitas.nl.